Κείμενο πληροφόρησης με τίτλο “e-ΕΦΚΑ: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Μισθωτών”

17 June 2021

Στο πλαίσιο λειτουργίας των εξ αποστάσεως υπηρεσιών πληροφόρησης του Δικτύου Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων, επισυνάπτεται κείμενο πληροφόρησης με τίτλο “e-ΕΦΚΑ: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Μισθωτών”.

Στο κείμενο περιγράφονται οι ηλεκτρονικές διαδικασίες με τις οποίες μπορούν οι πολίτες να εκδίδουν σημαντικά έγγραφα και να διεκπεραιώνουν τις συναλλαγές τους με τον φορέα χωρίς να απαιτείται η φυσική τους παρουσία.

https://bit.ly/3gA0Wdb

Υπενθυμίζουμε ότι για τυχόν ερωτήματά σας προς το Δίκτυο είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε τις φόρμες επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ https://bit.ly/2u4MAYe

Ν Ε Ε Σ  Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ε Σ !!!

*   “Εξ αποστάσεως Επαγγελματική Συμβουλευτική” (e-συμβουλευτική) εργαζομένων και ανέργων.

Πληροφορίες: https://www.inegsee.gr/deltio-typou-anaptyxi-ke-parochi-ypiresion-ex-apostaseos-epangelmatikis-symvouleftikis-ergazomenon-ke-anergon/

*   “Πλατφόρμα προκηρύξεων δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα” www.inediktio.gr<http://www.inediktio.gr/>

Μπορείτε επίσης να αποστείλετε το ερώτημά σας στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου kritiinediktio@inegsee.gr ή για περισσότερες πληροφορίες να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο  2810 343616 με την Περιφερειακή δομή του ΙΝ.Ε. / Γ.Σ.Ε.Ε. Κρήτης.

ΕΣΠΑ – Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση https://empedu.gov.gr/

Η παρούσα πρωτοβουλία οργανώνεται στο πλαίσιο της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων & Ανέργων», με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5000945.

Το Έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο), μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση»