Κείμενο πληροφόρησης της ενότητας «Απασχόληση», με τίτλο “Κριτική ανάγνωση αγγελιών”

3 June 2020

 

Κείμενο πληροφόρησης της ενότητας «Απασχόληση», με τίτλο “Κριτική ανάγνωση αγγελιών”  στο πλαίσιο λειτουργίας των εξ αποστάσεως δράσεων πληροφόρησης του «Δικτύου Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων» https://bit.ly/2XsPV3B

Στο κείμενο παρουσιάζονται τρόποι με τους οποίους μπορεί κάποιος να αποκωδικοποιήσει μια αγγελία. Μέσα από την πληθώρα αγγελιών που δημοσιεύονται καθημερινά, είναι πολύ βασικό να μπορεί ο ενδιαφερόμενος να διακρίνει, ποιες είναι αυτές που πραγματικά ταιριάζουν στις επαγγελματικές του ανάγκες και που κατά συνέπεια μπορούν να τον οδηγήσουν πιο σύντομα κοντά στον στόχο του.

Υπενθυμίζουμε ότι για τυχόν ερωτήματά σας προς το Δίκτυο είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε τις φόρμες επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ https://bit.ly/2u4MAYe

Μπορείτε επίσης να αποστείλετε το ερώτημά σας στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου kritiinediktio@inegsee.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2810343616 με την Περιφερειακή δομή του ΙΝ.Ε. Γ.Σ.Ε.Ε. Κρήτης.

ΕΣΠΑ – “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση” https://empedu.gov.gr/

Η παρούσα πρωτοβουλία οργανώνεται στο πλαίσιο της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων & Ανέργων», με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5000945.

Το Έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο), μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».