ΟΜΑΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΣΔΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ «Διαχείριση συγκρούσεων στο χώρο εργασίας»

25 May 2023

 

Το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Κρήτης σε συνεργασία με το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Ηρακλείου και την υποστήριξη του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ηρακλείου θα υλοποιήσει ομαδικό εργαστήριο συμβουλευτικής με τίτλο «Διαχείριση συγκρούσεων στο χώρο εργασίας».

Το βιωματικό εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Ιουνίου και ώρα 18.30 έως 21.30 στις εγκαταστάσεις του ΣΔΕ Ηρακλείου (Συβρίτου 4 & Ηφαίστου 7,71303 Ηράκλειο).

Σύντομη περιγραφή εργαστηρίου

Η ολοένα εντεινόμενες μεταβολές του τρόπου οργάνωσης της εργασίας, έχουν διαμορφώσει ένα περιβάλλον που ευνοεί την ανάδυση συγκρούσεων μεταξύ εργαζομένων, απειλώντας παράλληλα τη συνοχή της ενδοεπιχειρησιακής κοινότητας. Σκοπός του βιωματικού εργαστηρίου είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων διάγνωσης και διαχείρισης των συγκρουσιακών καταστάσεων στο εργασιακό περιβάλλον. Μέσω βιωματικών πρακτικών, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναγνωρίσουν τις «στάσεις» και τις «αντιδράσεις» τους στο πλαίσιο των συγκρούσεων και να αναπτύξουν δεξιότητες διαχείρισής τους.

 

Πληροφορίες/Δηλώσεις συμμετοχής:

ΙΝΕ – ΓΣΕΕ ΚΡΗΤΗΣ

Ανδ. Παπανδρέου 61 & Πατριάρχου Γρηγορίου Έ, Ηράκλειο, 71305

Τηλ/Φαξ: 2810343616

E-mail: kritiinediktio@inegsee.gr

Url: https://kriti.inegsee.gr/

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας  Ηρακλείου

Συβρίτου 4 & Ηφαίστου 7,Ηράκλειο,71303

Τηλ/fax :30 2810 831145

Url:http://sde-irakl.ira.sch.gr